Resultatet är ledordet

Weight Trainer är ett personligt anpassat viktminskningsprogram där du tränar tillsammans med, och blir coachad av en personlig tränare, en träningspartner vars enda uppgift är att motivera dig till att uppnå resultaten du vill ha. Beroende på hur mycket hjälp du behöver för att nå ditt resultat finns Weight Trainer i två olika upplägg, ett lite kortare – 1 månad och ett längre – 3 månader.

Weight Trainers fyra delar – Tänk, Njut, Ät, Träna – utgör ramen för strategin du och din PT lägger upp.

Träning som passar dig

Din PT lägger upp din träning så att den passar dina förutsättningar och inspirerar dig att göra mer än vad du själv tror. Att träna med en personlig tränare liknar ingen träning du någonsin gjort på egen hand.

Kost som passar dig

Weight Trainer har tre olika kostupplägg att välja mellan, beroende på hur du snabbt du vill nå resultat och vad som fungerar bäst för dig i vardagen. Din PT hjälper dig att lägga upp din kostplan för bästa resultat.

Weight trainer finns tillgängligt i Löddeköpinge och Staffanstorp.

Kontakta Anette för mer information på weighttrainer.anette@gmail.com

Jag gjorde den bästa investeringen i mitt liv!

Energicenter Löddeköpinge sökte personer som ville ändra sin livsstil, hälsovanor och träning. När jag fått Weight Trainer upplägget presenterat var det ett enkelt val, vem vill inte investera i sin hälsa och uppnå välbefinnande?

Genom svett och vilja av stål tappade jag 14 kg på 12 veckor, jag mätte mig även med måttband hemma och har tappat 26cm i midjan. Efter en lång skadehistorik med min rygg hittade jag ett sätt som fungerat för mig, och jag kommer fortsätta kämpa tills jag når min målvikt. Jag vill tacka Energicenter Löddeköpinge och Anette Stjärnfält för möjligheten ni gett mig, all pepp, den roliga träningen, de lärorika föreläsningarna och framförallt gemenskapen vi 12 deltagare fick. Vi 12 investerade i våra liv och alla fick fantastiska resultat.

Jag rekommenderar detta till alla som är beredda att investera i sin hälsa!

Anette Klapp //

© 2017 by Energicenter Sverige. Proudly created by Emil Svensson