FOODBOX MY RACE

Vill du komma i bättre form på 30 dagar?

Vi söker dig som vill komma i form snabbt och hitta en ny aktiv livsstil

I Foodbox MyRace ingår:
* Träningsprogram
* Recept för frukost, mellanmål.
* Information om kost och träning

Det enda du betalar för är maten du äter samt ditt gymkort.

Vad är MyRace?

MyRace är ett koncept för att komma igång med träning, näringsrik mat och skapa utrymme för egen reflektion i syfte att må bra. Delarna är det som ger helheten och vi slipper alla tillfälliga dieter med målet hållbar hälsa. I detta kompendium får du tips om mat, träning, reflektion och planering.

 

Idén med MyRace är att utan större ansträngning skapa önskade resultat genom att äta god och välbalanserad mat, röra på sig regelbundet och få ökad medvetenhet genom MyMind. MyMind är s.k. tankestopp för att lyfta vanor och ovanor som kan finnas i våra liv. Det är med medvetenhet en förändring kan ta fart.

 

Foodbox rätterna är färdiglagad och med innehåll av alla näringsämnen och anpassad för ett aktivt liv. Med maten laddar man upp energi för att orka träna och den ger oss goda förutsättningar för bra återhämtning.

Träningen i MyRace får du på din träningsanläggning. Att träna varierat och utmana kroppen på olika sätt kan vara ett bra sätt för att undvika skador och hålla motivationen på en hög nivå.

Fyll i för intresse anmälan 
arrow&v

© 2017 by Energicenter Sverige. Proudly created by Emil Svensson