Vi satsar på Fortgjort gruppträning!

Till hösten har vi valt att satsa på www.fortgjort.se som leverantör av gruppträning till alla våra center!

Det känns otroligt kul att göra denna stora satsning på gruppträningen som vi ser som en otroligt viktigt del i människors motivation, gemenskap och hälsa!

Som medlem innebär det ett bredare utbud och bättre tillgänglighet med fler gruppträningsaktiviteter och pass att välja på!

Titta gärna på videon och låt dig inspireras!

TID

Den främsta anledning till att människor inte kommer igång eller håller igång sin träning, är tidsbrist! FortGjort´s 25 minuters aktiviteter ger dig tid att träna!

VARIATION

Varierad träning är en nyckel till att hålla motivationen uppe och nå sina resultat. FortGjort´s korta aktiviteter sänker tröskel till att våga och vilja testa nya träningstyper vilket kommer ge stor variation i träningen.

 

ENKELHET

Det är långt ifrån raketforskning att träna smart! Enkelheten är A och O för att du ska få valuta av din träning. FortGjort´s aktiviteter är enkelt uppbyggda för att uppnå mycket träning på kort tid. Kom ihåg, det stor skillnad på svårt och jobbigt!

 

GLÄDJE

Det ska var kul att träna annars är det inte roligt! Vi skapar träningsunderhållning där inga pekpinnar eller krav finns, alla tränar på sina egna villkor och utefter dagsform.

© 2017 by Energicenter Sverige. Proudly created by Emil Svensson