Vi håller öppet som vanligt!


- Är du frisk så har du självklart möjlighet att fortsätta träna och hålla dig stark och hälsosam! 


- Vi tror att alla människor som känner sig krassliga eller känner av något symtom tar ansvar och stannar hemma så att vi andra som är friska kan få fortsätta vara friska och hålla igång vår träning.


- Vi på gymmet fortsätter städa och hålla rent och vi uppmannar alla att komma ihåg att rengöra maskiner, mattor mm efter sig. Och som ingen missat i denna influensa tid - tvätta o sprita händerna, håll en god handhygien. 
På så viss ska vi kunna hålla en frisk miljö där vi kan fortsätta och hålla igång vår träning! 

Det är viktigt för oss på Energicenter att du som medlem ska känna dig trygg att besöka ditt gym. Det här är våra åtgärder för tillfället där vi förlitar oss på Folkhälsomyndighetens och regeringens riktlinjer och information. 


"Folkhälsomyndigheten tycker inte att mindre evenemang behöver ställas in på grund av risken för coronaviruset.
Tvärtom är det viktigt att aktiviteter för hälsan pågår, att helt förlama samhället på aktiviteter tjänar inte det här syftet och motverkar de allmänna hälsomålen, säger generaldirektör Johan Carlson."


Just nu får vi många frågor om hur vi på Energicenter hanterar Coronaviruset (Covid-19) och risken för smittspridning bland personal och medlemmar ute på våra gym.
Vi håller oss uppdaterade kontinuerligt och är redo att sätta in nödvändiga åtgärder om situationen förändras.
Det handlar bland annat om olika ökade rengöringsinsatser på gymmen och vikten av god handhygien och att man både som medlem och personal ska hålla sig hemma om man inte är fullt frisk.
Våra ordinarie regler och riktlinjer kring att frysa/pausa sitt medlemskap gäller därför tillsvidare: Med läkarintyg går det bra att frysa minst 1 månad och högst 12 månader vid militärtjänstgöring, graviditet, sjukdom eller resa med inlämnat intyg.

© 2017 by Energicenter Sverige. Proudly created by Emil Svensson