LIVSSTILSFÖRÄNDRING MED 4 YOU 4 LIFE

Programmet medveten kost & hälsa

 

För dig som verkligen vill göra en förändring. För dig som vill må bättre. Vill du bryta ett dåligt mönster? Har du oönskade matbeteenden?

 

Under 8 veckor hjälper vi både din kropp och själ till förändring genom kognitiv beteendecoachning från grunden. 

 

Du får lära dig att sätta ihop dina egna menyer för dagen och får en receptbank att välja bland för full flexibilitet.

Du blir medveten om dig själv och dina val. Du stärker dig själv och ökar din självkänsla. Du kommer att skapa en för dig fullt anpassad ny livsstil inkluderat alltifrån kost till träning och rörelse. 

 

Detta ingår:

-8 veckors coachning

-3 fysiska träffar med föreläsningar 

-Kostrådgivning

-Receptbok

-Individuella mätningar/vägningar

-Coaching

-Mental träning

-Mindfulness-övningar

-Gymkort med tillgång till gym & gruppträning hos oss

Vem passar detta? Tryck här

​Vem är jag?

  • Licensierad kostrådgivare

  • Diplomerad mindfulnessinstruktör

  • Certifierad livs/ samtalscoach och arbetar med kognitiv och beteendecoaching 

  • Föreläsare inom kost & mentalhälsa samt mindfulness 

Jag finns tillgänglig i Knislinge, Kristianstad och Tollarp.

 

Nyfiken? Skicka ett intresse via formuläret så hör jag av mig med mer information.

Hoppas vi hörs! 

Marie Freyer 

Intresseanmälan 
arrow&v

Vad är programmets syfte?

Syftet med Medveten kost och hälsa är att hjälpa dig att bryta din nuvarande livsstil och bygga upp dig inifrån och ut till ett bättre mående under 8 veckor med hjälp av kognitiv och beteendecoaching, Mindfulness och kostrådgivning. Att lära dig mer om kost och näringslära för att du ska bli mer självsäker när det gäller ditt mående. Du kommer få hjälp med att lägga om kosten så du når din önskade vikt och du kommer bli medveten om dig själv och din kropp. Med programmets hjälp lär du dig att fokusera på det du vill och ger dig möjlighet att välja rätt.

 

Vem passar programmet för?

Programmet passar dig som har provat det mesta inom viktminskning men fallit tillbaka till gamla vanor efter en tid. Du kan gå programmet av olika anledningar, ett oönskat matbeteende eller att du känner att du bara vill ha hjälpen med att komma igång och börja din hälsosamma resa och träffa andra som vill detsamma.

 

Vad kan du som deltagare förvänta sig för resultat?

Självsäkerhet när det handlar om kost och om sig själva. De blir starkare både fysiskt och mentalt då programmets innehåll är mycket personlig utveckling. Viktminskning på ett enkelt och hälsosamt sätt och få mer ork tack vare träningen som sker varje vecka.

 

Är det krångligt att vara med?

Alla som är med i programmet är med av samma anledning, man vill bryta sin nuvarande livsstil till en hälsosammare. Du får hjälp och stöd under hela programmet och det är väldigt enkelt att följa. Så Nej! Det är inte alls krångligt.

Vad är det för kost i programmet?

Kosten är väldigt varierande. Du bygger din meny själv för dagen, recepten är väldigt enkla och lättlagade och du väljer själv vad du vill äta. Det finns allt från kött till vegetariskt och passar för både stora och små.

 

Hur ofta träffas man i programmet?

Vi träffas dag ett, en dag i vecka 4 och sista dagen på vecka 8. Sedan är det gruppträning en gång varje vecka. Du bli inbjuden till en privat grupp online och där kommer mycket material som du använder dig utav hemma. Det är material så som recept, utmaningar och tips.

 

Vad är mindfulness?

Att öva mindfulness lär oss att bli medvetna om oss själva och vad vi vill lägga vår tid och fokus på. Det är ett bra verktyg till att visa omsorg för oss själva och ta hand om oss på det viset vi vill.

 

På vilket sätt kan kognitiv och beteendecoaching hjälpa deltagarna?

Kognitioner är tankar, och allt börjar med en tanke, och av en tanke skapar vi ett beteende, så för att bryta ett oönskat beteende behöver vi ta itu med våra tankar och förstå varför vi gör vissa saker som vi egentligen inte vill. Därför är det viktigt med kognitiv och beteendecoaching i programmet

© 2017 by Energicenter Sverige. Proudly created by Emil Svensson